Is occlusion the key to the success of prosthetic rehabilitation? - Symonenko Р. В. (Actual Dentistry, 2024)
19–21 вересня в місті Білосток, розташованому в Підляшші — одно му з наймальовничіших зелених регіонів Польщі, відбулась знакова подія — 47-й Конгрес ЕРА (European Prosthodontic Association — Європей ського Товариства Протезування), який пройшов під гаслом «Оклюзія — запорука успіху протезної реабілітації?».